Forsvaret siktet i overvåkingssaken

Kripos bekrefter at Forsvarets Sikkerhetstjeneste er siktet for ulovlig overvåking. (Oppdatert)

Foto: Scanpix
Politikk

Forsvarets Sikkerhetstjeneste er siktet for ulovlig overvåking i samsvar med paragraf 48 a om foretakssiktelse.- Ingen personer er siktet i denne saken, sier statsadvokat Petter Mandt til NTB. Han opplyser at politiets begjæring om ransaking i FOSTs lokaler på Jørstadmoen ved Lillehammer ble behandlet i Oslo tingrett.- Retten fant at det var skjellig grunn til mistanke og ga grønt lys for ransaking, sier Mandt.Han bekrefter at Kripos foreløpig bare har samlet informasjon og at det tidligst i løpet av neste uke vil være mulig å si noe om hvilken vei etterforskningen vil ta.- Det vi jobber med er å fastslå hva som har skjedd, i hvilken grad det har skjedd og først på et senere tidspunkt kan vi vurdere om det er noen strafferettslig ansvarlig i saken, sier Mandt. (©NTB)

Nyheter
Politikk