Giske: Full tillit til Norsk Tipping

Kulturminister Trond Giske har full tillit til at ledelsen i Norsk Tipping har ryddet opp i gamle synder.

Kulturminister Trond Giske - Foto: Scanpix
Politikk

Han viser til at det er innført nye etiske retninger og en ny sponsorstrategi.- For to år siden ba vi om at det måtte ryddes opp, og at alle forhold skulle på bordet. Det har vi nå fått. Norsk Tipping har nytt styre og ny ledelse, og jeg opplever dem som svært seriøse. Jeg har full tillit til at de gjør jobben på en god måte, sier Giske til NTB.Ryddet oppLedelsen i Norsk Tipping sier selv at det er ryddet opp i mange av de kritikkverdige forholdene som Riksrevisjonen påpeker.- Dette kunne ikke ha skjedd i dag, sier administrerende direktør Thorbjørn Almlid. Han viser til at Norsk Tipping siden 2008 har satt i gang et omfattende arbeid for å gjøre driften mer effektiv og styrke kontrollen med kostnader.Riksrevisjonen gir Norsk Tipping krass kritikk for flere disposisjoner som selskapet har gjort i sjuårsperioden 2000-2007.

Nyheter
Næringsliv