Hvor blir det av sommeren?

Det kjølige været holder seg over hele landet fram mot helgen og begynnelsen av neste uke.

Politikk

Helgen blir særlig grå i Midt-Norge, mens Nord-Norge kan vente sol og litt stigende temperaturer lørdag.Fredag og lørdag blir det grått og vått i Sør-Norge, og det blir mye vind, særlig på kysten. Vinden kommer fra nord, så de over 1.000 båtene som starter i Færderseilasen kan få god fart nedover Oslofjorden. Regattaen starter fra Oslo fredag ettermiddag.- Seilerne kan vente mye vind, til dels kraftige vindkast. Det blir regn og bygevær, så de bør kle seg godt, anbefaler statsmeteorolog Vibeke Thyness.Bedre i nordMens lørdag blir en grå dag i Sør-Norge, kan folk i de tre nordligste fylkene se fram til en dag med mindre vind, litt høyere temperatur og sol.- Det ser ut til å bli en ganske fin lørdag over det meste av Nord-Norge. Søndag kommer det et nedbørsområde sørfra som trekker nordover. Det vil gi nedbør, særlig i de indre områdene, sier Thyness til NTB.Trøndelag og Møre og Romsdal får det dårligste været i helgen. Det blir vind, skyer og regnbyger.- Jeg tror ikke temperaturen kommer over 10 grader i Trondheim i helgen, så det blir ikke mye smak av sommer i den delen av landet.

Nyheter
Politikk