Illsint sjåfør slo inn bilruta med slegge

En vogntogsjåfør ble så rasende da en annen bilist sperret veien for ham i morgenrushet på Ryen i Oslo mandag, at han slo inn bilruta med slegge.

Foto: Scanpix
Politikk

Det oppsto store køer da de to sjåførene havnet i slagsmål midt på E6 mandag morgen.Episoden startet angivelig med at bilisten sperret veien for vogntoget. Sjåføren steg ut av vogntoget med en slegge i hånden og skal ha slått inn sidevinduet på bilen.Men bilføreren fant seg ikke i sleggeangrepet uten videre, og gjøv løs på den andre sjåføren.- Det var et sammentreff mellom disse to. Personen som slo inn ruta i personbilen er kjørt til legevakta. Han vil deretter bli avhørt i saken av politiet, sier Lars Erik Jarod fra Manglerud politistasjon til NRK.Mannen skal bare være lettere skadd. (©NTB)

Nyheter
Politikk