Ingen pågang fra engstelige passasjerer

Air France-tragedien over Atlanteren synes ikke å ha påvirket nordmenns reiselyst.

Foto: Air France
Politikk

På Oslo Lufthavn Gardermoen går trafikken som normalt, og flyselskapene merker ingen pågang fra engstelige passasjerer.- Vi har ikke merket at flyulykken har ført til mindre reiselyst blant nordmenn. De som sitter på telefon med publikum, sier at det er få som nevner denne hendelsen. Vi har ikke fått noen avbestillinger som kan knyttes til denne tragiske hendelsen, sier informasjonssjef Knut Morten Johansen i SAS Norge til NTB.Heller ikke Norwegian har hatt pågang fra engstelige passasjerer.- Derimot har vi hatt mange henvendelser fra pressen som ønsker kontakt med våre erfarne folk på det rent flyfaglige, sier pressevakt Anne-Sissel Skånvik i Norwegian.Informasjonssjef Jo Kobro ved Oslo Lufthavn Gardermoen opplyser at trafikken går som vanlig på Gardermoen.- Vi merker ingenting på trafikken som følge av ulykken. Vi har ikke hatt henvendelser fra engstelige passasjerer. Alt går som vanlig, sier Kobro til NTB.Søndag var det mange pressehenvendelser, men journalistene ble henvist til Air France, som sitter med mest oppdatert informasjon. (©NTB)

Nyheter
Politikk