Mann påkjørt av trikken i Oslo

En 30 år gammel mann ble kjørt til sykehus med skader etter at han ble påkjørt av trikken i Oslo torsdag ettermiddag.

Foto: Scanpix
Politikk

Ulykken skjedde i Drammensveien på Skøyen i Oslo. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 13.21 og kom raskt til stedet. Også brannvesenet rykket ut til ulykkesstedet.- Et vitne har forklart politiet at mannen skal ha havnet under trikken etter at han først var blitt truffet. Han skal derimot ikke ha blitt overkjørt av trikkens hjul på noen måte, sier operasjonsleder Hilde Walsø i Oslo politidistrikt til NTB.Mannen var ved bevissthet og ble fraktet til Ullevål universitetssykehus etter ulykken. Skadeomfanget er foreløpig ukjent. Trikken ble tømt for passasjerer og ble kjørt av gårde for tekniske undersøkelser. (©NTB)

Nyheter
Politikk