Millionverdier ødelagt i brann

Verdier for millioner av kroner antas å ha gått tapt i en stor brann ved havna i Göteborg natt til torsdag. Men ingen mennesker skal ha blitt skadd.

Foto: Scanpix
Politikk

Svart røyk bredte seg over deler av Göteborg fra brannen som raste i Frihamnen i området Hisingen. Flere bygninger og et antall større og mindre fritidsbåter skal være fullstendig ødelagt,Sju sammenbygde lagerhus i tre skal ha stått i brann, og fem av disse skal ha blitt fullstendig ødelagt. I et av lagrene befant det seg 20-25 fritidsbåter, men det er uvisst hvor mange av dem som er brent opp.Det er usikkert nøyaktig hvor store verdier som er gått tapt, men redningstjenesten antar at det dreier seg om mange millioner.Brannen ble først meldt ved halv to-tiden natt til torsdag og pågikk fortsatt torsdag morgen, ifølge svenske medier. (©NTB)

Nyheter
Personlig økonomi