Nekter straffskyld i Skøyen-drapet

Mannen som er pågrepet og siktet for drapet på Vegard Bjerck, nekter straffskyld.

Foto: Scanpix
Politikk

43 år gamle Bjerck ble funnet drept med kniv i garasjeanlegget der han bodde på Skøyen i Oslo 18. desember i fjor. Den siktede, som er i 40-årene, ble pågrepet uten dramatikk mandag klokken 08.40, da han var på vei til jobb. Mannen er nå siktet for forsettlig drap.- Han stiller seg helt uforstående til at han er pågrepet, og benekter på det mest bestemte at han skal ha begått noe drap, sier den siktedes forsvarer Knut Lindboe til NTB. Den siktede er bosatt i samme område som den drepte IT-gründeren, ved Hofftunet på Skøyen, og politiet har hatt ham i søkelyset en stund.- Vi har skjellig grunn til å mistenke denne personen for drapet, men vi kan ikke være sikre. Den videre etterforskningen vil vise om han sjekkes ut av saken eller ikke, sier politiinspektør Hanne Kristin Rohde på en pressekonferanse mandag.

Nyheter
Næringsliv