Palin langer ut mot Letterman

Sarah Palin, republikanernes visepresidentkandidat ved fjorårets valg, har havnet i en bitter ordkrig med talkshowverten David Letterman.

Visepresidentkandidaten for John McCain - Sarah Palin - Foto: Offentlig eiendom
Politikk

Letterman får føle Alaska-guvernørens vrede etter at han i sitt populære prateprogram kom med en spøk om Palins datter.Etter at Palin-familien hadde vært på en New York Yankees-kamp, laget Letterman en spøk der han sa at datteren var blitt gravid med Yankees-stjernen Alex Rodriguez.- Det var en nedverdigende kommentar om en ung kvinne, og jeg håper at folk snart vil komme fram til at dette er uakseptabelt, sier Sarah Palin.- Det er ikke rart at unge jenter har liten selvtillit her i USA når vi synes det er morsomt når en såkalt komiker kommer med en slik kommentar, sier hun.Palin-familien mener Letterman viste til guvernørens 14-årige datter, mens Letterman insisterer på at det var 18-årige Bristol han siktet til. Hennes tenåringsgraviditet ble slått stort opp under fjorårets valgkamp.- Jeg ville aldri, aldri ha kommet med en spøk om voldtekt eller sex med en 14-årig jente, sier Letterman, som også innrømmer at spøken var «billig».- Er jeg skyldig i dårlig smak? Ja, sier han. (©NTB)

Nyheter
Politikk