Pinlige Berlusconi-bilder offentliggjort

En spansk avis har offentliggjort bilder som viser halvnakne kvinner og en naken mann på eiendommen til Italias statsminister Silvio Berlusconi.

Foto: Scanpix
Politikk

Bildene er tatt av den lokale fotografen Antonella Zappadu, som hevder at et statlig fly blir brukt til å frakte venner, artister, dansere og TV-vertinner til Berlusconis villa på Sardinia, skriver El Pais.Berlusconi ble denne uken satt under etterforskning, mistenkt for å misbruke sitt offisielle fly for å frakte venner. Bildene trykket i avisen El Pais fredag, viser flere kvinner ved siden av Berlusconi i hagen på Sardinia. De viser også toppløse kvinner som soler seg. En naken mann stående ved siden av en liggende kvinne figurerer også på et av bildene.Blant dem som har besøkt villaen, er Tsjekkias tidligere statsminister Mirek Topolánek, hans kjæreste og deres sønn. Han vedgår å figurere på et av bildene, men hevder samtidig at det er snakk om fotomontasje. Alle ansikter på bildene unntatt Berlusconis er sladdet.- Dessuten insisterer jeg på at det ikke er noe galt eller kompromitterende på bildet. Det var en privat ferie på en lukket eiendom, ikke ute på en strand, fortsatte Topolanek. Berlusconi har forsøkt å hindre publiseringen av bildene i italienske medier og hevder de bryter hans rett til privatliv. Den italienske påtalemyndigheten har krevd at bildene blir konfiskert og har startet etterforskning av fotografen.

Nyheter
Næringsliv