Politiker bortførte milliardærdatter?

Mannen som er pågrepet for å ha kidnappet datteren til en av Finlands rikeste kvinner, er selv advokat og kommunepolitiker.

Juha Turunen - Foto: www.ahmadialogi.fi
Politikk

Det meldte TV-kanalen Fyran søndag. Den mistenkte 44-åringen fra Åbo stilte som kandidat i det finske kommunevalget i fjor og er ikke tidligere straffedømt.26-åringen som i helgen ble frigitt etter å ha vært kidnappet i over to uker, er datter av Hanna Nurminen, styreleder i den finske Kone-stiftelsen. Ifølge VG Nett er 26-åringen kjæreste med en jevnaldrende nordmann fra Rogaland. De to skal ha truffet hverandre i en periode da begge studerte i Australia.Finske myndigheter har bekreftet at den bortførte kvinnens familie betalte mellom 70 og 90 millioner kroner for at hun skulle bli løslatt. En liten del av pengene ble funnet i et parkeringshus i Åbo før helgen.På det tidspunktet unnlot politiet å opplyse at pengene som var funnet, hadde sammenheng med kidnappingssaken. Politiet innrømmer at de ga ut feilaktig informasjon for å hindre at 26-åringens liv ble satt i fare. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv