Signalfeil og brann rammet togtrafikken

Togbrann og signalfeil satte bom for togtrafikken over Nationaltheatret stasjon store deler av søndag.

Foto: Scanpix
Politikk

Problemene ville tilsynelatende ingen ende ta for NSB, Jernbaneverket og Flytoget denne dagen.Det startet med sporadiske signalfeil og forsinkede tog i 8.30-tiden, og toppet seg med evakuering av hele stasjonen da det brøt ut brann i et flytog klokken 13.45.Ingen skaddTil alt hell var toget tomt for passasjerer; det var blitt stående på stasjonen på grunn av en signalfeil.Informasjonssjef Lena Nesteby i Flytoget sier til NTB at togverten og føreren, som var de eneste på stedet, kom uskadd fra hendelsen.RøykutviklingDet ble en voldsom røykutvikling fra brannen, som startet i en av skjermene på toget. I alt ni biler og 25 mann fra brannvesenet i Oslo deltok i slukningsarbeidet, som varte i over en time.- Røykutviklingen var voldsom. Vi måtte også kutte all strøm i hele stasjonsområdet, forteller brannmester Kai Hagberg i Oslo brann- og redningsetat til NTB.

Nyheter
Politikk