Skuddveksling i turistområde i Mexico

16 mennesker er drept i en skuddveksling i et område med mange hoteller i den mexicanske byen Acapulco.

Acapulco - Foto: Scanpix
Politikk

Mexicanske soldater kjempet lørdag kveld i to timer mot væpnede menn som hadde forskanset seg i et hus. 15 væpnede menn og én soldat ble drept, forteller obersten som ledet operasjonen. I tillegg skal tre soldater og tre tilfeldige forbipasserende ha blitt såret.Soldatene ble møtt av skudd og håndgranater da de kom til bygningen. På et tidspunkt kom det en bil med flere væpnede menn til stedet, tilsynelatende for å hjelpe dem som kjempet mot soldatene. Men også mennene i bilen ble drept i skuddvekslingen.Etter at soldatene hadde fått kontroll over situasjonen, fant de fire politimenn i bygningen som fortalte at de er blitt holdt som gisler.Mange av innbyggere i området gjemte seg i hjemmene sine og i flere små, rimelige hoteller mens kampene pågikk. Noen ble senere evakuert i ambulanser fordi de ikke turte å bli værende i området lenger. (©NTB)

Nyheter
Politikk