Slik er Märthas engleskole

Märtha Louise sin såkalte engleskole har fått mye oppmerksomhet. Nå snakker hennes samarbeidspartner ut for første gang om hva som foregår på skolen.

Prinsesse Märtha Louise - Foto: Scanpix
Politikk

Elisabeth Samnøy er Märtha Louises partner i den såkalte engleskolen. I Dagbladet tirsdag står hun for første gang frem og snakker om den omtalte skolen.- Det er ikke så mystisk. Vi er ikke noen hemmelig sekterisk gruppe med mystiske ritualer, sier Samnøy.Hun forteller videre at engler finnes i alle religioner, at hun tror på at det finnes en universell gudskraft og at hun selv har en skytsengel hun snakker med.- For meg handler det om et indre nærvær og jeg kjenner en enorm tilstedeværelse når englene er rundt meg, forklarer Samnøy.Hun kan fortelle at elevene ved skolen samles til undervisning to ganger i uken, at kurset hennes koster 15.000 kroner i halvåret og at det er overvekt av damer ved skolen.

Nyheter
Politikk