Sydenfly fikk tekniske problemer

Et passasjerfly med norske turister gjennomførte en kontrollert nødlanding på Gran Canaria onsdag.

Beach of La Aldea de San Nicolas. Gran Canaria - Foto: Sebatan - Creative Commons
Politikk

Airbus-maskinen fikk problemer rett etter avgang fra flyplassen ved Las Palmas på vei til Oslo. Flere av passasjerene forteller til VG Nett at det kom flammer ut av den ene motoren, men ledelsen i reiseselskapet Ving sier disse opplysningene ikke er bekreftet.- Etter at flyet tok av, oppsto det en teknisk feil, og kapteinen vurderte det slik at de burde returnere til flyplassen. Teknikere undersøker nå flyet, sier Vings salgsdirektør Christian Grønli.Mange av de reisende skal ha blitt svært urolige da problemene oppsto.- Flyet hadde bare kommet så vidt opp i luften da det begynte å smelle fra motoren. Folk ble helt hysteriske, flyet måtte snu før det nødlandet på flyplassen, forteller passasjeren Christian Hilsen.Airbus-maskinen var chartret fra flyselskapet Iber World. (©NTB)

Nyheter
Politikk