To taxisjåfører siktet for voldtekt

Politiet i Stavanger har siktet to taxisjåfører for voldtekt av kvinnelige passasjerer.

Politikk

Det bekrefter politiadvokat Gøril Våland ved Stavanger politistasjon overfor Aftenbladet.no. Våland ønsker ikke å gi flere opplysninger om de siktede, annet enn at de er taxisjåfører.Politiadvokaten understreker at siktelsene ikke betyr at de har tatt de riktige gjerningsmennene, men at det er skjellig grunn til å mistenke dem for å stå bak minst to av de angivelige taxivoldtektene i Stavanger. Heller ikke når de ble siktet, hvordan politiet fant fram til dem eller om de har erkjent noe av det de er siktet for, vil Våland uttale seg om.- Siktelsene betyr at vi har en rettet etterforskning mot noen, og de mistenkte får dermed visse rettigheter, sier Våland.Politiet i Stavanger etterforsker nå fire angivelige taxivoldtekter. Alle fire skal ha skjedd inne i bilen. Politiet har opprettet en egen gruppe som utelukkende jobber med taxivoldtektssakene.- Vi har folk inne til avhør hver dag. Ti politietterforskere jobber med disse voldtektssakene, opplyser politiførstebetjent Trond Atle Bjelland til Aftenbladet. (©NTB)

Nyheter
Politikk