1,6 millioner har bedt om Michael Jackson-billetter

8.750 av dem som har bedt om billetter, vil få to hver.

Michael Jackson i aksjon under konserten på Valle Hovin i 1997. NTB-foto Tomm W. Christiansen
Politikk

1,6 millioner mennesker ba om billetter til minnemarkeringen for Michael Jackson i Los Angeles innen fristen utløp lørdag ettermiddag (natt til søndag norsk tid).Det store flertallet av dem kommer til å bli skuffet siden bare 11.000 billetter er tilgjengelig for selve markeringen og ytterligere 6.500 billetter til en TV-overføring til et teater i nærheten.Etter å ha gjennomgått bestillingene for å luke ut dobbeltbestillinger og bestillinger som er gjort automatisk av datamaskiner, blir det loddtrekning og de heldige få får en e-post etter søndag formiddag (20 søndag kveld norsk tid).8.750 av dem som har bedt om billetter, vil få to hver, og billettene er gratis. (©NTB)