13 års fengsel for knivdrap på Nordstrand

En 43 år gammel mann er i Oslo tingrett dømt til 13 års fengsel for å ha drept sin ekssamboers italienske venn på Nordstrand i Oslo.

Publisert 9. juli 2009 kl. 05.49
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 18.29
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 135 ord
Dommer i rettssal - Foto: iStockphoto
En 43 år gammel mann er i Oslo tingrett dømt til 13 års fengsel for å ha drept sin ekssamboers italienske venn på Nordstrand i Oslo.Drapet skjedde i fjor sommer. Den dømte 43-åringen skal ha blitt svært sjalu da han oppdaget at en italiensk mann som besøkte ekssamboeren skulle overnatte i leiligheten hennes, melder NRK.Etter å ha drukket seg full med to kamerater tok han på impuls med seg kniv og oppsøkte ekssamboerens leilighet. Der drepte han italieneren med gjentatte knivstikk foran øynene på ekssamboeren og hennes ni år gamle sønn.Da politiet kom til stedet erkjente mannen drapet og uttalte at han ikke angret på annet enn at sønnen til ekssamboeren måtte se det.43-åringen må i tillegg til fengselsstraffen betale erstatning og oppreisning til ekssamboeren og hennes sønn, som har slitt med traumer etter drapet.