Bergensbanen braste inn i steinras

ngen av passasjerene ble skadet da nattoget fra Oslo til Bergen kjørte inn i et steinras mellom Flå og Bergheim i Buskerud natt til torsdag.

Publisert 9. juli 2009 kl. 06.07
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 18.29
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 97 ord
Foto: Scanpix
Ingen av passasjerene ble skadet da nattoget fra Oslo til Bergen kjørte inn i et steinras mellom Flå og Bergheim i Buskerud natt til torsdag.- Lokomotivet sporet av på en av akslingene, men det gikk bra med alle de om lag 250 passasjerene som var om bord, opplyser informasjonssjef Preben Colstrup i NSB til NTB.NSB fikk melding om avsporingen ved 2-tiden. Passasjerene som skulle til Bergen fraktes videre med buss. De 161 passasjerene som skulle fra Bergen til Oslo, må ta buss fra Ål stasjon i Hallingdal.NSB håper at sporet blir ryddet i løpet av morgentimene torsdag.