Beviser dette bildet at Jacko egentlig lever?

Det bare måtte komme før eller senere. Nå mener flere de har sett Michael Jackson i levende live, og noen har bilde de mener kan bevise det!

Michael Jackson og hans far Joe i 2005 - Foto: AP
Politikk

Elvis Presley lever, og det gjør Michael Jackson også. I alle fall kommer det inn flere og flere rapporter fra folk som hevder det sistnevnte, skriver seher.no torsdag.Kongen av pop skal ha blitt sett i Mexico så vel som i Øst-Europa, og ved et tilfelle skal han ha blitt observert i et badebasseng, sammen med en flokk venner.På nettsiden MichaelJacksonSightings.com har man attpåtil skaffet til veie et bilde av superstjernen, tatt tre dager etter hans død.- Vi tror at Michael nye musikk vil komme ut snart, under et annet navn og store endringer i fjeset, som lyder bedre enn noensinne, melder en ukjent skribent på nettsiden.