Departmentene flyr med SAS - også

Departementene og statsministerens kontor har inngått avtaler med både Norwegian og SAS.

SAS-piltor - Foto: Selskapet
Politikk

I dag meldte Norwegian at selskapet har inngått avtale med departementene om deres reiser ut i Europa. Avtalen innebærer at 40 prosent av departementenes flygninger ut i Europa skal flys med Norwegian.I ettermiddag melder SAS at departementene og statsministerens kontor også har tegnet avtale med SAS for sine utenlandsreiser. Avtalen gjelder for de neste fire årene.Departementene og statsministerens kontor har tegnet avtale med SAS og partnerne i Star Alliance for reiser til Helsinki, Washington, Frankfurt, Kiev, Ljubljana, Luxemburg, Moskva og Zürich. Avtalen gjelder i inntil fire år.- Vi er glade for å få fornyet tillit fra staten, og skal gi våre passasjerer i departementene en behagelig reise og et svært godt produkt for forretningsreiser, sier kommunikasjonsdirektør Thomas Midteide i meldilngen.