Enorm interesse for Jacksons begravelse

Over en halv million fans fra hele verden har søkt om de 17.500 billettene som er lagt ut på nettet til Michael Jacksons begravelse neste uke.

Michael Jackson - Foto: Scanpix
Politikk

Arrangørene av begravelsen i Staples Center i Los Angeles tirsdag kunngjorde at alle billettene skal være gratis og skal fordeles over nettet.I løpet av de første to timene etter kunngjøringen var det 500 millioner treff på nettstedet til arrangøren, og i løpet av minutter etter at billettene var lagt ut, krasjet serveren.Arrangørene advarte om at nye avbrudd er sannsynlig etter hvert som fansen logger seg på før siste frist lørdag ettermiddag Los Angeles-tid (klokka 3 søndag).Myndighetene i Los Angeles forbereder seg på enorme menneskemasser. Store deler av sentrum blir sperret når begravelsen begynner klokka 10 om morgenen, og 1.400 politimenn er bedt om å melde seg frivillig til tjeneste mandag og tirsdag. (©NTB)