Gravid tatt med kokain i magen

En gravid, norsk kvinne er arrestert i Bolivia med kokainkapsler i magen.

Foto: DEA.gov
Politikk

Dette ifølge lokale medier.Den norske kvinnen ble pågrepet mandag sammen med en boliviansk kvinne på den internasjonale flyplassen i Santa Cruz. Kvinnene ble tatt i en rutinekontroll, melder den bolivianske nettavisen redbolivia.com.Begge kvinnene er gravide, opplyser sjefen for det bolivianske narkotikapolitiet, Oscar Nina.- Kriminelle narkotikahandlere utnytter gravide kvinner til å eksportere sine varer til utlandet uten å ta hensyn til de mulige konsekvensene, sier narkotikasjefen.De to kvinnene skal ha hatt henholdsvis 700 gram og 1 kilo kokain av høy renhetsgrad i magen. Kvinnene er nå overflyttet til Palmasola-fengselet i Santa Cruz.Utenriksdepartementet opplyser til NTB at de undersøker saken. (©NTB)