- Har blitt lurt for 140 millioner kroner

Ruth Schrøder, enken etter reder Ole Schrøder, føler seg lurt for 140 millioner kroner.

Foto: HegnarOnline
Politikk

Sagaen rundt Wilfred Rohde Garder sin overtakelse av store deler av formuen til den tidligere rederen Ole Schrøder ruller videre.Nå uttaler enken etter Scrøder, Ruth, at hun rett og slett føler seg lurt av advokat Garder.- Jeg er lurt. Hadde han vært ved sine fulle fem, ville han aldri ha gitt fra seg sitt livsverk. Dette var hans stolthet. Og lite ante jeg at Garder skulle overta eiendommene på Hankø og Geilo. Du kan skjønne, man gir ikke fra seg noe sånt frivillig, sier hun til dn tirsdag.Hun avviser at hun og ektemannen forsto at de ga fra seg formuen til advokat Garder da tidligere reder Ole Schrøder lå for døden.Advokat Garder har overtatt to tredjedeler av Schrøders formue som var plassert i Osco-gruppen. Totalt regner man med at det dreier seg om verdier til 140 millioner kroner.Garder skal også ha overtatt en rekke eiendommer, blant annet feriestedene familien har hatt i en årrekke på Hankø og Geilo.

Nyheter
Politikk