Ingen skader på Quart i natt

5 av Quartens gjester falt i vannet da en bro over til en lekter knakk sammen natt til søndag.

Foto: Scanpix - Illustrasjonsfoto konsert
Politikk

Fem personer falt i sjøen da en bro over til en lekter som brukes som serveringssted av Quart-festivalen i Kristiansand, knakk sammen natt til søndag.Broen som knakk sammen litt før klokken 01.00 i natt, tilførte ingen skader! fem personer gikk i vannet, men disse er i god behold!En av trebroene inn til lekteren Berta knakk sammen i kveld."På grunn av stor pågang til lekteren etter Young Jeezy-konserten, fikk vi en brist i langgangen opp til lekteren Berta. Langgangen hadde en god konstruksjon og var godkjent av politi og brannvesen før åpning. På grunn av kødannelse og ivrige gjester ble det en del hopping på broen, som tilførte en brist i treverket",heter det i en pressemelding fra Quart-festivalen sendt ut like før klokken fire i morges.5 av Quartens gjester falt dessverre i vannet. En av gjestene klagde på hodevont og ble for sikkerhetsskyld bragt til legevakt for observasjon. Hun er nå sjekket ut av legevakten og er hjemme i god behold.En dykker var i vannet i løpet av 2 minutter, men vi tilkalte ytterligere dykkere fra politiet for å være på den sikre siden, de kom raskt til stedet, har nå avsluttet dykkingen og melder at alt er ok.Gjestene som falt i vannet ble tatt hånd om, og vil selvsagt få erstattet personlige eiendeler som ble ødelagt.Gjestene på lekteren ble umiddelbart og i rolige former, ført igjennom utgangen på venstre side i samarbeide med vakthold og politi og kunne videre fortsette festivalopplevelsen på Beach scenen.Området er nå sperret av og politiet vil gjøre ytterligere befaring i søndag morgen.