Jens & co velger Norwegian

Norwegian skal fly statsministerens kontor og departementene.

Statsminister Jens Stoltenberg - Foto: Scanpix
Politikk

Norwegian har inngått avtale med departementene om deres reiser ut i Europa. Avtalen gjelder fra juli og har en varighet på inntil fire år. Avtalen innebærer at 40 prosent av departementenes flygninger ut i Europa skal flys med Norwegian. Dette gjelder blant annet til Stockholm, København, London og Paris, heter det i en melding.- Dette er en viktig kontrakt for Norwegian, og en stor tillitserklæring at Departementenes servicesenter - på vegne av statsministerens kontor og departementene - har valgt oss. Det viser også at norske myndigheter har et bevisst forhold til å holde reisekostnadene nede. Her i Norwegian tar vi også tildelingen som et tegn på at vårt arbeid for bedre avgangstider og ruter ut mot forretningsmarkedet gir resultater, sier salgsdirektør i Norwegian, Lars Sande.Norwegian har fra før avtaler med en rekke andre store offentlige kunder, blant annet flyr Norwegian Forsvaret, helseforetakene og NAV.