Kjøpte dødsbilde for tre millioner

Det siste bilde av popkongen Michael Jackson er solgt for over tre millioner kroner.

Michael Jackson - Foto: Scanpix
Politikk

Det siste bilde, et nærbilde av en døende Michael Jackson, skaper nå ifølge Seher.no debatt både i USA og Storbritannia. Årsaken skal være at den britiske utgaven av bladet OK! har kjøpt det såkalte dødsbilde for over tre millioner kroner, og trykket det over store deler av forsiden.Bildet det her er snakk om er det som viser en bevisstløs Michael Jackson på en båre.Ifølge nettstedet hevder redaktør Sarah Ivens i OK! bladet valgte å kjøpe og trykke det for vise de mange sidene ved den eksentriske popstjernen.- Jeg håper at coveret provoserer leserne. Det feirer mannen, men viser også at han er eksentrisk karakter, som levde et kontroversielt liv, sier hun ifølge nettstedet brandrepublic.com.