Michael Jackson mer bisarr etter døden

Om Michael Jacksons liv var merkelig, framstår han som enda mer bisarr etter at han døde.

Michael Jackson i aksjon under konserten på Valle Hovin i 1997. NTB-foto Tomm W. Christiansen
Politikk

Tirsdag kom det nye spekulasjoner om hvem som er foreldrene til hans barn.Etter fem dager med stadige framføringer av sangene hans på radio og TV og glødende hyllester til musikken hans, rettes søkelyset igjen mot de mørkere sidene av livet hans.Nettsiden TMZ meldte tirsdag at Jackson ikke er den biologiske faren til sine tre barn, og at hans ekskone Debbie Rowe ikke er den genetiske moren til de to eldste.Kjendisbladet US Weekly trakk fram rykter som har gått tidligere om at den biologiske faren til Michael (12) og Paris (11) er hudlegen Arnold Klein, som Rowe var ansatt hos som sykepleier. Ifølge nye rykter ble de to unnfanget i prøverør med egg fra en annen kvinne, og Rowe bare bar dem fram til fødselen.