Michael Jacksons dødsattest uten dødsårsak

Michael Jacksons dødsattest er offentliggjort, men årsaken til at popkongen døde er ikke nevnt.

Michael Jackson i aksjon under konserten på Valle Hovin i 1997. NTB-foto Tomm W. Christiansen
Politikk

Dødsattesten ble offentliggjort tirsdag, samme dag som det ble holdt en minneseremoni for ham i Los Angeles.I rubrikken for dødsårsak står det «utsatt», mens yrke oppgis å være «musiker».Det er søsteren LaToya Jackson som er kilden til informasjonen i dødsattesten.Politiet og rettsmedisinere skal fortsette å etterforske hvorfor Michael Jacksons hjerte stanset 25. juni.Gravsted ukjentHvor Jackson skal begraves er fremdeles ukjent. Dødsattesten oppgir ikke noe sted, og en talskvinne for familien vil ikke kommentere saken.Før minneseremonien i Staples-senteret tirsdag, der Jacksons kiste ble fraktet, holdt familien en privat minnestund på gravplassen Forest Lawn i Hollywood Hills.Talskvinnen understreker imidlertid at kisten ikke skal tilbake til Forest Lawn.