Nå er Frp og Høyre tilsammen klart størst

På meningsmålingen Opinion har gjort for Avisenes Nyhetsbyrå i juli er Frp og Høyre tilsammen større enn Ap, SV, Rødt og Senterpartiet. Se hvordan det ser ut i ditt fylke.

Publisert 9. juli 2009 kl. 13.55
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 18.31
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 94 ord
På meningsmålingen Opinion har gjort for Avisenes Nyhetsbyrå i juli får Frp og Høyre tilsammen 76 mandater på Stortinget, mens Ap, SV og Sp tilsammen får 72.Med de to representantene fra Rødt mangler de røde og grønne fremdeles to mandater på å være like stor som Frp og Høyre.Om vi i tillegg teller Venstre og Krf sammen med Frp og Høyre, er maktforholdet mellom de Blå-gule og de Rød-grønne nå 95 - 74. (når du er kommet til valgtjenesten, velg fylke og se hvordan det ser ut der du bor)