Slik kan du kutte renten enda litt til

Rentene har falt kraftig, men mange boligkjøpere kan ha mer å gå på. Disse har mest å spare.

Publisert 11. juli 2009 kl. 11.50
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 18.33
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 134 ord
Selv om rentene har falt kraftig, kan en del boligkjøpere ha mer å gå på. Oppgangen i boligprisene har endret verdigrunnlaget på boligen.- Først må man finne ut hvor mye lån man har på boligen i forhold til markedsverdien. Deretter bør du følge med på verdiutviklingen på boligen sin. Har du allerede bankens beste betingelser kan jo slappe av, men har du toppfinansiering bør du følge med nå, sier informasjonssjef Aud-Helen Rasmussen i DnB NOR til dn.no.Boliglånsagent Amer Mahdi i Finance Broker hevder overfor nettavisen at folk som har kjøpt bolig de siste årene med 70-100 prosent belåning har mest å spare, med unntak av førstegangskjøpere som uansett har gode betingelser.- Forutsetningen for at det skal lønne seg er at man har kjøpt bolig de siste 8-9 månedene, sier NEF-leder Christian Dreyer til dn.no.