Spiller seg selv i Se og Hør-film

Journalist Håvard Melnæs dukker opp i to utgaver i filmen basert på boken om hans virke som Se og Hør-journalist.

Politikk

Boken «En helt vanlig dag på jobben» kom ut i 2007 og inneholdt til dels sterke avsløringer av hvordan ukebladet benyttet seg av betalingsjournalistikk, ifølge Melnæs selv.Nå blir det film av boken der skuespiller Jan Gunnar Røise skal spille Melnæs, men ikke nok med det: Melnæs dukker også opp i filmen som seg selv.- Å blande inn den ekte Håvard som et sannhetsvitne styrker sannhetsgehalten. Det minner oss på at det vi forteller faktisk har skjedd, sier produsent Ørjan Karlsen til Dagens Næringsliv.I filmen vil den ekte Håvard Melnæs ta seerne med på settet der filmatiseringen av bokens hans foregår, og kommentere filmen underveis. (©NTB)