Sunken cabincruiser kan ha vært svindel

Den 30 fot lange cabincruiseren ble funnet torsdag kveld. Båten kan ha blitt satt i brann med vilje

Foto: Scanpix
Politikk

Cabincruiseren som sank utenfor øya Hille i Hordaland torsdag, kan ha blitt satt i brann med vilje.Båtbrannen utløste en større redningsaksjon torsdag morgen. Den ble avblåst på formiddagen, ut fra vitneutsagn som nå gjør at politiet mistenker at noen har satt fyr på båten og deretter stukket av.Øyenvitner har fortalt om en lettbåt som forlot den brennende båten. Det skal ha vært en person i lettbåten, som ikke er lokalisert.- Vi er svært interessert i tips om en 15-16 fot åpen båt som gikk mot innsiden av Hidle og nordover, sier operasjonsleder Erik Gjessdal ved Hordaland politidistrikt til Haugesunds Avis.Den 30 fot lange cabincruiseren ble funnet etter søk med miniubåt torsdag kveld. (©NTB)