- Siv Jensen og Fremskrittspartiet får sin sjanse etter Stortingsvalget om en måned, men det blir mye turbulens, kampstein og rot i kjølvann av høstens valg. Dette mener astrolog Andrew Bevan etter å kikket nærmere på fødselsdiagrammet til Jensen.- Jensen er født den 1.06.1969. Hun har dermed Solen i Tvillingenes tegn, forteller Bevan.Ifølge Bevan har hun månen i Skyttens tegn, og denne står sammen med krigsplaneten Mars.- Hun er en tøffing, sier Bevan på sin egen hjemmeside.- Siv Jensen får sin sjanse, men det politiske landskapet blir svært rotete. Selv om det blir rotete så kan dette være en vekstprosess som medfører en bedre orden innen norsk politikk, sier Bevan.Bevan tør ikke si noe om hvem som blir statsminister etter høstens valg- Det går ikke å holde Fremskrittspartiet utenfor det gode selskap i all evighet, mener astrologen.Les her