En 18 år gammel bærumsgutt er mistenkt for promillekjøring etter å ha krasjet i en lyktestolpe og deretter smadret bilen med en golfkølle.I 7-tiden søndag morgen fikk politiet telefon om en trafikkulykke like ved Ila fengsel i Bærum, skriver budstikka.no. En bilfører født i 1989 ringte selv politiet og fortalte at han hadde kjørt av veien og kollidert med en lyktestolpe.Da politiet kom til stedet, viste det seg at bilføreren hadde funnet fram golfbagen sin fra bagasjerommet og gått løs på bilen.- Han hadde mer eller mindre herpa bilen selv med en golfkølle. Da vi ankom ulykkesstedet slo han golfballer ut i skogen, sier operasjonsleder Roar Bjartan i Asker og Bærum politidistrikt til Budstikka.Ikke uventet mistenker politiet at føreren var ruspåvirket. Den unge mannen ble derfor tatt med til legevakten for en utvidet blodprøve, før han ble løslatt. (©NTB)