Basehopperen som mandag kveld ble hentet ned fra en fjellhylle i fjellet Bispen i Møre og Romsdal, var død da redningshelikopteret nådde fram til ham.- Da Sea King-helikopteret tok ham ut, ble det bekreftet at han var død. Det er sannsynlig at hopperen døde momentant da han traff fjellhylla, opplyser operatør Tore Hals ved Nordmøre og Romsdal politidistrikt til NTB.Tre andre personer som trolig er kamerater av den omkomne og som befant seg på toppen av Bispen, var mandag kveld i ferd med å ta seg ned fjellet til fots.- De måtte ha hjelp fra Romsdals fjellredningsgruppe for å komme seg ned fjellet, da de hadde gått seg fast, opplyser operasjonsleder Erling Strøm ved Nordmøre og Romsdals politidistrikt.Den omkomne var etter alt å dømme sørafrikansk statsborger, bosatt i Tyskland. Han skal nå formelt identifiseres. De tre andre forsøkte å ta seg fram til den strandede hopperen på fjellhylla og skal ha klart å nå fram til stedet før redningshelikopteret.Politiet fikk ved 17.30-tiden meldingen om at det var observert en person på fjellhyllen på Bispen, og at det var åpenbart at personen trengte hjelp. Han ble hentet ned ved 18.40-tiden.1.464 meter høye Bispen er et populært basehoppsted i Trollstigen.