Et ektepar fra Helgeland omkom og deres to barnebarn på ni og 14 år ble alvorlig skadd da et vogntog og en personbil kolliderte på E6 nord for Grong i Nord-Trøndelag onsdag ettermiddag.De to omkomne er en 74 år gammel mann og hans 75 år gamle ektefelle. Barnebarna, en 14 år gammel gutt og hans ni år gamle søster, ble alvorlig skadd i sammenstøtet.Tilstanden til 14-åringen er meget alvorlig, men stabil, opplyser St. Olavs hospital onsdag kveld. Hans ni år gamle søster ble sendt til sykehuset i Namsos. De opplyser at jentas tilstand er alvorlig, men stabil.Ulykken skjedde på E6 nord for Grong. Vogntoget var på vei nordover, og i en høyresving fikk sjåføren problemer. Personbilen på vei sørover, traff tilhengeren på vogntoget, som var lastet med metallskrap. Bilen havnet under tilhengeren, og tre av de fire passasjerene ble sittende fastklemt etter ulykken. Brannvesen, redningshelikopter og politipatruljer kom til stedet, og fikk hentet de tre ut.Politiet fikk melding om ulykken 16.23 onsdag. Føreren av lastebilen kom fysisk uskadd fra ulykken.E6 ble åpnet for trafikk igjen ved 22.30-tiden onsdag kveld.