Full City kan slepes på mandag

Arbeidet med å fjerne oljen om bord i Full City er nå kommet så langt at det er godt håp om å kunne trekke havaristen av grunnen mandag.

Det Panama-registrerte bulkskipet Full City gikk på grunn ved Såstein utenfor Langesund i Telemark - Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX
Politikk

Selskapet som av rederiet har fått oppdraget med å fjerne oljen om bord og stabilisere Full City, har informert Kystverket om at de nå regner med å kunne begynne operasjonen med å få lasteskipet flytende og av grunnen allerede tidlig mandag morgen.Slepingen av Full City vil bli gjort under tilsyn av Kystverket og blir støttet av beredskapsressurser.Beredskapsdirektør Johan Marius Ly i Kystverket opplyser at «Full City» skal slepes til kai i Bamble. Ved kaia vil fartøyet bli sikret. (©NTB)

Nyheter
Politikk