Hagen var selv gjest da pakistanere i Norge feiret nasjonaldagen fredag. For aller første gang er en representant for Fremskrittspartiet blitt tildelt en utmerkelse av det pakistanske miljøet. I selskap med æresgjester og andre prismottakere, blant annet Grand Prix-vinner Alexander Rybak, var Hagen også til stede på en festlunsj i regi av den pakistanske 14. august-komiteen.- Jeg er glad og beæret for å bli tildelt en pris. Jeg har bidratt til å sette i gang en debatt om integreringsspørsmål og jeg har vært med på å tvinge de andre politiske partiene til å tenke gjennom hvilke utfordringer en betydelig innvandring til Norge av mennesker fra andre kulturer og religioner, medfører for Norge, sier Hagen til NTB.Den mangeårige partiformannen delte bord med den avsatte presidenten Muhammad Rafiq Tarar som for andre gang er i Norge under feiringen av Pakistans nasjonaldag. Da en stor kake kom på bordet grep Hagen kakespaden og forsynte den 79 år gamle ekspresidenten som ble avsatt av general Pervez Musharraf i 2001. (©NTB)