SV ligger an til å tape fem av de 15 mandatene partiet har på Stortinget i dag, kommer det fram i målingen InFact har gjort for VG.Arbeiderpartiet går også noe tilbake og ligger på 32,1 prosent, en nedgang på 0,3 prosentpoeng. Senterpartiet går opp med 0,2 prosentpoeng til 7,1 prosent. Nettonedgangen for de rødgrønne er på 1,1 prosentpoeng i forhold til InFact-målingen i forrige uke.Målingen gir de rødgrønne partiene 80 mandater, mens de borgerlige partiene får 87. Rødt er inne med to mandater på denne målingen.Frp får 25,4 prosent, fram 1,1 prosentpoeng. Høyre får 14,9 prosent, tilbake 0,1. Kristelig Folkeparti får 5,8 prosent, tilbake 0,4 prosentpoeng, mens Venstre får 4,7 prosentpoeng, tilbake 0,1.Rødt får 2,2 prosent på målingen, en framgang på 1 prosentpoeng, mens andre partier er registrert med 1,5 prosent, en nedgang på 0,4 fra siste måling. (©NTB)