Tre bomber eksploderte søndag ettermiddag på den spanske feireøya Mallorca. Separatistorganisasjonen ETA advarte om angrepene på forhånd.Den første bomben eksploderte på restauranten La Rigoletta ved en strand ved Palma de Mallorca. Bomben skal ha vært gjemt i en ryggsekk på badet på restauranten.To timer senere smalt det på en restaurant rundt 500 meter unna.En tredje bombe eksploderte samme ettermiddag på Plaza Mayor i turistbyen.- Det var en liten eksplosiv anretning, til og med mindre enn de andre to, sier en regjeringstalsmann til nyhetsbyrået Reuters.Den baskiske separatistorganisasjonen advarte om bombeangrepene på forhånd, og alle gjestene var evakuert før eksplosjonene på restaurantene.Det var søndag kveld ikke kommet meldinger om sårede, etter noen av de tre angrepene. Men angrepene var nok et slag for turistindustrien på Mallorca, etter at ETA i juli gjennomførte et angrep i feriebyen Palmanova, som kostet to sivilgardister livet.(©NTB)