13-åring tatt for steinkasting mot biler på E18

To personbiler og et vogntog fikk store skader da de ble truffet av flere steiner ved Slependen i Bærum mandag kveld.

Politikk

En 13 år gammel gutt har innrømmet at han kastet steinene ned på bilene fra en gangbru, og hevder han gjorde det sammen med en jevngammel kamerat, skriver VG Nett.Politiet brukte en sporhund som ledet vei til huset der den 13 år gamle gutten bor.- Han innrømte raskt å stå bak steinkastingen, opplyser operasjonsleder Magne Olsvold i Asker og Bærum politidistrikt.To personbiler og et vogntog fikk skader som følge av steinkastingen. To av bilene skal ha fått frontrutene sine knust, mens den siste fikk skader på taket. Det var bilførerne selv som meldte fra om steinkastingen.Ingen fysisk skadd som følge av steinkastingen, men politiet advarer nå sterkt mot denne typen lek.- Dette er livsfarlig. Jeg håper det var tankeløshet som lå bak og at guttene lærer noe av dette, sier Olsvold. (©NTB)

Nyheter
Politikk