4. dag på rad med børsfall i USA

Wall Street falt videre onsdag kveld. (Oppdatert)

To tradere på NYSE - Foto: AP
Politikk

Det ble en ny negativ dag på Wall Street. Faktisk var det den fjerde dagen på rad med røde fortegn. Dow Jones endte ned 0,3 prosent til 9.280,67, mens den bredere S&P 500-indeksen falt 0,3 prosent til 994,75. Teknologitunge Nasdaq kunne vise til en nedgang på 0,1 prosent til 1.967.07.Finansaksjene ledet børsene nedover. Ifølge Marketwatch.com var handelen forsiktig i forkant av fredagens viktige arbeidsmarkedsrapport.Det kom flere sentrale amerikanske nøkkeltall i dag:Ifølge en en undersøkelse foretatt av ADP Employer Services falt antallet sysselsatte i den private sektoren i USA med 298.000 personer i august. Det var ventet et fall på 250.000 personer, melder Bloomberg.Walt Disney Co., Boeing Co. og Home Depot Inc var blant selskapene som falt på ADP-rapporten, melder nyhetsbyrået.Produktiviteten utenfor landbrukssektoren i USA steg med 6,6 prosent i andre kvartal. Ifølge Reuters var det ventet en økning på 6,4 prosent. Det er den største økningen siden tredje kvartal 2003.Industriordrene i USA steg med 1,3 prosent fra juni til julii, viser tall fra amerikanske statistikkmyndigheter. Ordrene var ventet å stige 2,2 prosent.De amerikanske oljelagrene falt med 0,4 millioner fat sist uke til 343,4 millioner fat, mens de var ventet å falle med 0,9 millioner fat.Oljeserviceindeksen (OSX) falt 1,1 prosent, mens oljeindeksen (XOI) endte opp 0,3 prosent.Mer om det som skjedde på børsene i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Mer om det som skjedde på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.

Nyheter
Børs