Abid Raja blir stortingsrepresentant

Men bare i to uker.

Abid Raja - Foto: Scanpix

Venstres Abid Raja får oppfylt sitt store ønske om å møte på Stortinget, men bare for 14 dager.Han kjempet en hard, men forgjeves kamp om å komme inn på Stortinget fra Akershus. Da resultatet var klart, viste det seg at han aldri var i nærhetene av noen fast plass. Partiet fikk imidlertid valgt inn Borghild Tenden.Årsaken til at Raja får være med både på konstitueringen av Stortinget og valg på presidentskap 8. oktober, den høytidelige åpningen med Kongens trontale 9. oktober og fremleggelsen av statsbudsjettet 13. oktober, er at Tenden er med i FN-delegasjonen i New York.- Jeg gleder meg og ser fram til å være med på å åpne Stortinget. Det blir jo en erfaring å ta med seg videre i livet, sier Raja til NTB.