Bordell-boom etter norsk hore-nei

Etter at kjøp av sex ble ulovlig av Norge har antallet bordeller eksplodert i deler av våre naboland.

Foto: Scanpix - Illustrasjonsfoto - Prostituert og mulig kunde i Kvadraturen i Oslo.

Etter at kjøp av sex ble ulovlig av Norge har antallet bordeller eksplodert i de nordlige delene av Danmark, skriver VG tirsdag.Hele 23 nye bordeller har dukket opp siden hore-vedtaket kom her hjemme, og på flere av disse etablissementene er en høy andel av kundene nordmenn.Men det er så langt ikke grunn til å tro at det har kommet så mange flere nordmenn til de nyoppstartede bordellene i Danmark selv etter at forbudet kom i Norge.- Vi konstaterer at det har kommet flere bordeller på steder som Frederikshavn, Hirtshals og Hjørring, men vi har ikke grunnlag for å si at det har kommet flere nordmenn, sier visepolitiinspektør Frank Olsen ved politiet i Ålborg.