Carl I. Hagen: - Stoltenberg fører folk bak lyset

Nå utfordrer Carl I. Hagen statsminister Jens Stoltenberg til duell.

Carl I. Hagen Foto: Scanpix
Politikk

Carl I. Hagen mener Jens Stoltenberg bløffer og fører folk bak lyset om sykehjemsplasser. Nå utfordrer han statsministeren til duell.- Når Jens Stoltenberg i NRKs søndagsrevy snakket om stor satsing på nye sykehjemsplasser, er det en gedigen bløff, sier Hagen, som er leder av Fremskrittspartiets Seniororganisasjon (FpS).Hagen sier det foreligger søknader fra norske kommuner om investeringstilskudd fra Husbanken for rundt 5.000 nye omsorgs- og sykehjemsplasser, mens regjeringen satt et tak på 1.000 plasser i statsbudsjettet.Han angriper også NRK for ikke å ha stilt statsministeren til veggs med oppfølgingsspørsmål:- Jens Stoltenberg ofrer de eldre pleietrengende på sitt sosialistiske alter. Jeg utfordrer ham hermed til debatt om eldreomsorgen en av dagene som gjenstår før valget. Men det spørs om han tør møte meg, sier Hagen.

Nyheter
Næringsliv