Den første høststormen er på vei

Den første skikkelige høststormen vil ramme store deler av norskekysten de kommende dagene.

Foto: Scanpix
Politikk

Dermed er det på tide å surre fast hagebord og stoler og passe på at småbåten er godt tjoret i båsen sin.Rammer kysten- Det er først og fremst de som bor ytterst på kysten som får merke stormen denne gangen. Innover i landet blir det bare kuling på utsatte steder, sier meteorolog Steinar Skare ved Meteorologisk institutt i Bergen til NTB.På kysten og ute i havet vil det blåse skikkelig. Tirsdag kveld blir det liten storm fra Bergen til Stad. Ved Stad kan det bli helt opp til sterk storm natt til onsdag, ifølge Skare.Onsdag morgen lyder varselet på full storm på hele strekningen fra og med Møre og Romsdal til Nord-Trøndelag. Etter hvert vil vinden forplante seg videre oppover i Nord-Norge, og kan bli mer vestlig der.

Nyheter
Politikk