- Dette er justismord

Moren til Joshua French, Hilde Kari French, kaller dødsdommen mot sønnen og Tjostolv Moland et justismord.

Tjostolv Moland og Joshua French - Foto: Scanpix
Politikk

Tjostolv Moland (28) fra Aust-Agder er kjent skyldig for drap og spionasje. Joshua French (27) fra Vestfold blir omtalt som delaktig i drapshandlingen.Begge ble dømt til døden for alle forhold - 5 ganger dødsstraff.Moren til French, Hilde Kari French, kaller dødsdommen mot sønnen og Tjostolv Moland et justismord.Hun sier dommen er som ventet, og viser til de mange medieoppslagene i forkant av domsavsigelsen.- Ifølge Amnesty og ifølge annen informasjon kommer ikke dommen til å bli fullbyrdet, men man vet aldri hva som kan skje der nede. Det er veldig uforutsigbart, sier Hilde Kari French til P4. (©NTB)

Nyheter
Politikk