- Disse tre journalistene hater Frp

Eli Hagen navngir tre journalister som hun mener hater Frp. - De er så venstrevridde som det går an, sier hun.

Carl I. Hagen sammen med kona Eli Hagen. Foto: Scanpix

Etter TV-opptak til "Studio 5" på FEM mandag navnga Eli Hagen tre journalister hun mener hater Fremskrittspartiet. Gunnar Magnus (Aftenposten), broren Anders Magnus (NRK) og Magnus Takvam (NRK) fikk så hatten passet.- De er så venstrevridde som det går an, sier Hagen til Dagbladet.- Vi har ingen journalister som støtter oss. Gunnar og Anders Magnus er så lite objektive og nøytrale. De er prototypen på hvordan journalister ikke skal være. Du føler hatet fra dem, sier hun.Verken Gunnar eller Anders Magnus kjenner seg igjen i at de skulle "hate" partiet. Gunnar Magnus mener Frp er et spennende parti, mens broren sier det finnes mange hyggelige og oppegående personer i partiet.