Får 110.000 i måneden

Barna til avdøde Michael Jackson får cirka 110.000 kroner i måneden.

Michael Jackson i aksjon under konserten på Valle Hovin i 1997. NTB-foto Tomm W. Christiansen

Et offentliggjort rettsdokument viser at Michael Jacksons barn får cirka 110.000 kroner i måneden, melder EkstraBladet.dk.Ifølge nettstedet mottar nemlig Jacksons mor Katherine 580.000 kroner i månedlig støtte fra sønnens arv, og cirka110.000 kroner går til hvert av barna.Prince Michael, Paris og Prince Michael II får imidlertid ikke disponere pengene riktig enda. Bestemoren, som nå har ansvaret for de tre barna, har også ansvaret for pengene til barna er myndige.Pengene som gjenstår, etter at barna er betalt, går til Katherine selv. Hun må imidlertid blant annet betale lønn til en assistent, sjåfør og stuepike.